Designer special

Onderdelen voor je design producten

Na een periode van overdenken en schetsen is het dan eindelijk zo ver. Je hebt een tekening van het product zoals je het wilt hebben.
Iedere verbinding is over nagedacht en het design is zoals je het wil hebben.

Maar nu volgt misschien wel de moeilijkste fase als designer.
Je moet op zoek naar een bedrijf dat jouw model of delen van jouw model kan produceren voor je. En niet alleen produceren, maar het moet ook een betrouwbare partner zijn qua kwaliteit en leversnelheid.

Wij zijn gespecialiseerd in toelevering van houten onderdelen en montage. Hier kunnen wij eigenlijk alle houtbewerkingen uitvoeren die je kunt bedenken.
Tachtig goedopgeleide medewerkers werken vol enthousiasme vanuit een klantgerichte houding aan uw producten. Om onze hoge kwaliteitsnormen te kunnen handhaven wordt er veel geïnvesteerd in machines, maar vooral ook in mensen. Schilte is dan ook een erkend opleidingsbedrijf en veel van onze specialisten zijn intern bij Schilte opgeleid.
Uiteraard produceren wij alleen met strenge kwaliteitseisen. Niet alleen de eisen die je als designer aan ons oplegt, maar ook vanuit onszelf. In 2000 is Schilte dan ook door het SKH gecertificeerd als “Erkend Industrieel Toeleveringsbedrijf”, wat kan worden gezien als een kwaliteitswaarborg.